Privacybeleid


VERTROUWELIJKHEIDSVERKLARINGARTIKEL 1 - VERZAMELDE PERSOONLIJKE INFORMATIEWanneer u een aankoop doet in onze winkel, als onderdeel van ons koop- en verkoopproces, verzamelen wij de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres.Wanneer u door onze winkel bladert, ontvangen wij ook automatisch het Internet Protocol (IP)-adres van uw computer, dat ons in staat stelt nadere gegevens te verkrijgen over de browser en het besturingssysteem dat u gebruikt.E-mailmarketing (indien van toepassing): met uw toestemming kunnen wij u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.
.

DEEL 2 - TOESTEMMING


Hoe verkrijgt u mijn toestemming?Wanneer u ons uw persoonlijke gegevens verstrekt om een transactie te voltooien, uw creditcard te verifiëren, een bestelling te plaatsen, een levering te plannen of een aankoop te retourneren, gaan wij ervan uit dat u ermee instemt dat wij uw gegevens verzamelen en voor andere doeleinden gebruiken. Alleen voor dit doel.Als wij u vragen ons uw persoonlijke gegevens voor een andere reden te verstrekken, zoals voor marketingdoeleinden, zullen wij u rechtstreeks om uw uitdrukkelijke toestemming vragen of u de mogelijkheid geven deze te weigeren.Hoe kan ik mijn toestemming intrekken?Als u, nadat u ons uw toestemming hebt gegeven, van gedachten verandert en er niet langer mee instemt dat wij contact met u opnemen, uw gegevens verzamelen of deze bekendmaken, kunt u ons hiervan op de hoogte stellen door contact met ons op te nemen via contact@babypotty.com of per post via: the world's bestseller LTD 71-75, Shelton Street, London, Greater London, LONDON, GRE, WC2H 9JQ, Verenigd Koninkrijk.
SECTIE 3 - OPENBAARMAKINGWij kunnen uw persoonlijke gegevens openbaar maken indien wij daartoe wettelijk verplicht zijn of indien u onze voorwaarden schendt.
SECTIE 4 - SHOPIFYOnze winkel wordt gehost door Shopify Inc. Zij voorzien ons van het online e-commerce platform dat ons in staat stelt om onze diensten en producten aan u te verkopen.Uw gegevens worden opgeslagen in het gegevensopslagsysteem en de databases van Shopify, evenals in de algemene Shopify-applicatie van Shopify. Uw gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server die wordt beschermd door een firewall.
Betaling:Als u uw aankoop doet via een directe betalingsgateway, slaat Shopify uw creditcardgegevens op. Deze informatie wordt gecodeerd in overeenstemming met de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). De gegevens van uw aankooptransactie worden bewaard zolang als nodig is om uw bestelling te voltooien. Zodra de bestelling is voltooid, wordt de aankooptransactie-informatie verwijderd.Alle gateways voor directe betalingen voldoen aan de PCI-DSS-norm, die wordt beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van bedrijven als Visa, MasterCard, American Express en Discover.


PCI-DSS-vereisten helpen de veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn dienstverleners te garanderen.Voor meer informatie kunt u de Servicevoorwaarden van Shopify hier of het Privacybeleid hier raadplegen.


SECTIE 5 - DIENSTEN GELEVERD DOOR DERDEN

In het algemeen zullen de externe dienstverleners die wij gebruiken uw informatie alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover dit nodig is om de diensten die zij aan ons leveren uit te voeren.
Sommige externe dienstverleners, zoals betalingsgateways en andere verwerkers van betalingstransacties, hebben echter hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die wij aan hen moeten verstrekken voor uw aankooptransacties.Met betrekking tot deze leveranciers raden wij u aan hun privacybeleid zorgvuldig te lezen, zodat u kunt begrijpen hoe zij uw persoonlijke informatie zullen behandelen.Merk op dat sommige leveranciers gevestigd kunnen zijn of over faciliteiten kunnen beschikken in een ander rechtsgebied dan u of wij. Daarom, als u ervoor kiest om een transactie aan te gaan waarvoor de diensten van een derde leverancier nodig zijn, kan uw informatie worden beheerst door de wetten van het rechtsgebied waarin die leverancier is gevestigd of het rechtsgebied waarin zijn faciliteiten zich bevinden.
Als u bijvoorbeeld in Canada bent gevestigd en uw transactie wordt verwerkt via een betalingsgateway die in de Verenigde Staten is gevestigd, kan uw informatie die wordt gebruikt om de transactie te voltooien, openbaar worden gemaakt onder de wetten van de Verenigde Staten. Verenigde Staten, met inbegrip van de Patriot Act.