TerugbetalingsbeleidTERUGSTUREN NAAR


Ons beleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Er zijn verschillende soorten producten die niet kunnen worden geretourneerd. Bederfelijke producten, zoals voedsel, bloemen of tijdschriften, kunnen niet worden geretourneerd. Wij accepteren ook geen producten voor persoonlijk of medisch gebruik, gevaarlijke goederen of ontvlambare gassen of vloeistoffen.

Andere artikelen die niet geretourneerd kunnen worden:
* Cadeaubonnen
* Downloadbare software
* Bepaalde gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten
Om een artikel te retourneren, moet u ons een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop laten zien. Retourneer uw aankoop niet aan de fabrikant. Er zijn enkele situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling zal worden gedaan: (indien van toepassing) * Boeken met duidelijke tekenen van gebruik. * CD's, DVD's, VHS tapes, software, videospelletjes, cassettes of vinyl platen die geopend zijn. * Elk artikel dat niet in zijn originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant. * Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd. Terugbetalingen (indien van toepassing) Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van onze beslissing om je terugbetalingsverzoek goed te keuren of af te wijzen. Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen enkele dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze toegepast.


Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u uw terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan nogmaals uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met de uitgever van uw creditcard, aangezien er een vertraging kan zijn voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd nodig voordat de terugbetaling is geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en nog steeds geen geld hebt teruggekregen, neem dan contact met ons op via contact@superproduit.com.

Uitverkoop artikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.
Ruilen (indien van toepassing) We zullen een artikel alleen vervangen als het defect of beschadigd is. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, e-mail ons dan op contact@superproduit.com en stuur uw artikel naar ons op: 71-75, Shelton Street, London, Greater London, LONDON, GRE, WC2H 9JQ, UK. Geschenken Als het geretourneerde artikel op het moment van aankoop was aangemerkt als een geschenk en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoedbon ter waarde van de waarde van uw retourzending. Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je toegestuurd. Als het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt, of als de schenker het artikel liever eerst ontvangt en het later aan u geeft, betalen wij het bedrag aan de schenker terug en weet de schenker dat u het artikel hebt geretourneerd. Verzending Om een artikel te retourneren, moet u het sturen naar: 71-75 Shelton Street, London, Greater London, LONDON, GRE, WC2H 9JQ, UK. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten voor de retourzending in mindering gebracht. Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het kost om het geruilde product te ontvangen variëren. Als u een artikel van meer dan $75 verzendt, kunt u overwegen een bezorgdienst te gebruiken waarmee u uw zending kunt volgen of een bezorgverzekering kunt kopen. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.